STARTSIDA Samarbetspartners Bilder1 Bilder2 Bilder3 Bilder4 Kontakt
© Beck Promotion 2020
Info för dig som redan har anmält dig:
RINGSJÖN RUNT 2020 ställs in. Nytt datum lördagen den 29 maj 2021
1. Du får tillbaka den startavgift du har betalat för Ringsjön Runt 2020 som du betalt utifrån de villkor om extraordinära omständigheter som vi angivit i samband med din anmälan på vår hemsida dvs Startvgift minus 100:- /person ”Att vi har det villkoret beror på att vi behöver täcka våra fasta kostnader, för att kunna överleva och arrangera cykellopp även i framtiden.”
2. Många har hört av sig och önskar flytta sin anmälan till nästa års lopp den 29 maj 2021. Det går utmärkt att vi flyttar över din  anmälan till nästa år. Då slipper du anmäla dig på nytt 2021.Du behåller din anmälan och 100 % av din startavgift flyttas över till  2021.
3. Många har också hört av sig och vill efterskänka hela startavgiften. Detta är vi naturligtvis väldigt tacksamma för.
Du som redan har anmält dig har följande tre alternativ att välja mellan:
Observera: Meddela ditt val så fort du kan genom att skicka ett e-mail till info@ringsjonrunt.com  Väljer du alternativ 1 ange ditt bankgiro/bankkonto. Vi kommer att starta utbetalningsrutinerna under augusti/september månader!
Inställt arrangemang Om Ringsjön Runt p.g.a. extra ordinära omständigheter måste inställas, förbehåller sig arrangören rätten att behålla 100 kr avanmälningsavgiften.
Sidan 3 RR broschyren
Anmälan till Ringsjön Runt 2021 kommer  att öppnas senare under hösten.